Brezilyalı model Cindy Mello, Kıvanç Tatlıtuğ’a hayran kaldı

Brezilyalı model Cindy Mello, aynı reklam filminde rol aldığı Kıvanç Tatlıtuğ’a hayran kaldığını belirterek, yakışıklı oyuncunun eşinin kıskandıracak sözler sarf etti.

Bir jean markasının yeni reklamında Kıvanç Tatlıtuğ’la oynamak için ilk kez geldiği İstanbul’a hayran kalan Brezilyalı model Cindy Mello, Hürriyet gazetesine verdiği röportajda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ’u daha önceden tanımadığını belirten güzel model, “Kıvanç gerçekten çok yakışıklı” ifadesine yer verdi.

blank

İşte o röportajdan bir kesit;

İstanbul’da neler yedin?

– Dün baharatlı bir tavuk yedim. Çok lezzetliydi. Kahvaltınız inanılmaz güzel. Hatta hayatımda gördüğüm en iyi kahvaltı. Çok geleneksel yemekler tatmadım. Bu yüzden bir kez daha İstanbul’a gelmek zorundayım.

Türk dizilerini biliyor musun?

– Duydum ama izleme fırsatım olmadı. Sence izlemeli miyim?

Kesinlikle izlemelisin.

– Hemen bir tanesini bulup izleyeceğim o halde…

“KIVANÇ GERÇEKTEN ÇOK YAKIŞIKLI”

Kıvanç Tatlıtuğ’la birlikte bir reklam filmi çektiniz. Kıvanç’ı daha önceden duymuş muydun? Nasıl buldun?

– Bu markayı daha önceden duymuştum. Amerika’da da satılıyor. Ama Kıvanç’ı tanımıyordum. İlk kez tanıştık. Kıvanç gerçekten çok yakışıklı.

Kıvanç’ın evli olduğunu söyleyeyim o zaman…

– Evet, biliyorum. Benim de erkek arkadaşım var.

Sevgilin de model mi?

– Evet, o da model. Amerikalı. New York’ta yaşıyor.

Reklam çekiminin kamera arkası nasıldı?

– Çok eğlenceliydi. Keyifli vakit geçirdim. Kıvanç’la çalışmak da kolaydı. Çok uyumluydu. Bana çok yardımcı oldu. Ayrıca çok da eğlenceli biri. Sette biraz Türkçe bile öğrendim.

Neler öğrendin?

– Merhaba, tamam, bay bay. Siz de İngilizcede olduğu gibi vedalaşırken bay bay diyorsunuz, bana bu çok ilginç geldi. Bu arada Kıvanç’ın hayranları beni çok şaşırttı.

Nasıl şaşırttılar?

– Mesaj bombardımanına tuttular beni. “Setten fotoğraf paylaşsana”, “Kıvanç ne yapıyor anlatsana” gibi isteklerde bulundular, sürekli ondan haberler duymak istediler. Kıvanç sayesinde sosyal medyada da takipçi sayım arttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.