Bozüyük-İnegöl yolunda feci kaza! 9 yaralı

Bozüyük İnegöl arasında Muratdere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs şoförü, seyir halindeki kamyona çarptı. İlk belirlemelere göre 9 yaralı olduğu bildirildi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Alınan bilgilere göre saat 9.00 sıralarında meydana gelen trafik kazası Bozüyük-İnegöl arası Muratdere Mevkii’nde yaşandı.

43 LN 165 plakalı minibüs sürücüsü, seyir halindeki 06 PGZ 83 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs içerisinde ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı.

Olay yerine Bozüyük, Pazaryeri ve Söğüt’ten ambulanslar sevk edildi. Minibüsün ön tarafında sıkışan yolcu itfaiye ekiplerince güçlükle çıkartıldı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Bozüyük Devlet Hastanesi’ne tedavi altına alındı.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.