Böyle göz göze geldiler… Sıla ve Ahmet Kural aylar sonra aynı karede!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından şikayetçi olduğu oyuncu Ahmet Kural’ın, 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. İkili mahkeme salonuna girerken aylar sona göz göze geldi.

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu’na karşı hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava kapsamımda bugün hakim karşısına çıktı.

İkili hakim karşısına çıkmadan önce aylar sonra ilk kez göz göze geldi.

3 KİŞİ TANIK OLARAK HAZIR BULUNDU

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmaya, sanık Ahmet Kural ve müşteki Sıla Gençoğlu katıldı. Davanın müdahili Daha önce dinlenilmesine karar verilen 3 kişi de tanık olarak duruşmada hazır bulundu.

Müdahil kurum Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nı temsilen bir avukat da duruşmaya geldi.

Olay itiraf… Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu davası başladı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.