“Eskiden 500 bindi, şimdi…” Cem Yılmaz yıllık kazancını açıkladı!

Swissotel’de düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne katılan Cem Yılmaz, yıllık kazancının 2 milyon dolar olduğunu söyledi.

Cem Yılmaz, Swissotel’de düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne katıldı. Konukları esprileriyle kırdı geçirdi

“Bugün siz dolar kaç liraya düşer diye düşünürken ben filmlerim kı..nı kurtaracarak mı derdindeyim. Hepsini mikro ekonomi düzeyinde tasarladım” diyen Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu’dan olan 6.5 yaşındaki oğlu Kemal’den bahsederken şöyle konuştu: “Evde Baby TV izliyorum. Bizimki ise Playstation oynuyor. Bazen çocuklar anneye çekiyor. Geçenlerde oyunun 6 aşamasını da indirmiş, bana 6 bin liraya mal oldu.”

‘BUGÜN FORMUMDAYIM’

“İyi performans sergilemediğim gösterilerde aldığım parayı iade ederim. Ama bugün formumdayım! Stopaj da size ait değil mi?” diyen Cem Yılmaz, ‘Organize İşler Sazan Sarmalı’nın Netflix’e satılmasına dair şunları söyledi:

Marka resmen bir bombardıman yapıyor. Ona para, buna para. Altında bir şeyler var sanki. Ben para almadım. Alırsam tabii ki fikrim değişir. Eskiden yılda 500 bin kazanıyordum. Şimdi 1 ya da 2 milyon dolar gelirim oluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.