Boran Kuzum ‘Savaş’ karakteriyle haksızlığa ve adaletsizliğe karşı savaş açacak

BluTV özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ Inter Medya yapımcılığında 27 Ekim’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hem hikayesiyle hem de kadrosuyla heyecanı zirveye taşıyan dizide genç ve başarılı oyuncu Boran Kuzum ‘Savaş’ karakterine hayat veriyor. Vicdanı, kalbi ve mantığı arasında sıkışıp kalan bir genci canlandıran Boran Kuzum ‘Savaş’ karakteriyle haksızlığa ve adaletsizliğe karşı savaş açacak.

YouTube video

Duyurulduğu günden bu yana heyecanla beklenen BluTV özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ 27 Ekim’den itibaren izleyiciyi ekran karşısına kilitleyecek. Seyircinin, saygıdan uzak bir toplumsal yapıdaki hak ve adalet uğruna verilen mücadelelerin içine sürükleneceği dizide Boran Kuzum’u ‘Savaş’ karakteriyle izleyeceğiz. Özgür ruhlu ve başına buyruk bir genç olan ‘Savaş’ın hayatı beklenmedik bir olayın ardından tepetaklak olurken, ‘Helen’le (Miray Daner) tanışması kendisini bir hız treninde bulmasına sebep olacak. Helen’le beraber girdikleri bu macerada Savaş’ın sık sık aşkı ve inandıkları arasında kalması onu girdiği aşk ve adalet mücadelesinde iyice zorlayacak.

blank

Boran Kuzum, ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ için “Saygı’da, çürümüşlük barındıran bir toplum yapısında, kendi adalet düzenini kurma arayışında olan iki gencin, Ercüment ile yollarının kesiştiği, zorlu bir yolculuğu anlatıyoruz. Heyecanımız kat kat arttı, seyirciyi hikayemize dahil etmek için sabırsızlanıyoruz.” derken şimdiye kadar oynadığı karakterlerden çok farklı olan ‘Savaş’ için ise “Savaş insanlara tahammülü tükenmiş, sosyalleştiği vakit ruhundan ödün verdiğini hisseden, daha fazla alçalmamak için yalnızlığı seçen bir genç. Üniversite okumamış, kendi kendini geliştirmiş. Başına gelecek olayların sonucunda eylemsiz kalmak ya da katil olmak arasındaki ince çizgide yürüyecek ve sahip olduğu aşkın gücüyle, bocalayacağı bir yola girecek bir karakter.” dedi.

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in kaleme aldığı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin yönetmen koltuğunda Ali Taner Baltacı oturuyor. Kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın buluştuğu ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ toplumsal yozlaşmaya mercek tutmak için geliyor. ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ 27 Ekim’de sadece BluTV’de!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.