“Saygı 2” merakla beklenen finali ile çok konuşulacak

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin efsanevi anti-kahramanı Ercüment Çözer’in hikayesini anlatan “Saygı 2” merakla beklenen finali bu akşam saat 19.00’da yayında.

Orijinal yapımlarıyla fark yaratan BluTV’nin gerek oyuncu kadrosuyla gerek hikayesiyle çok konuşulan özel yapımı “Saygı 2”nin merakla beklenen finali bu akşam izleyici karşısına çıkıyor. Tüm düğümlerin çözüleceği ve gerçeklerin açığa çıkacağı “Saygı 2”nin finalinin fragmanı kısa sürede büyük beğeni toplandı. Sürükleyici hikayesi ve hafızalara kazınan karakterleriyle yayınlandığı ilk günden beri seyirciden tam not alan “Saygı 2” tüm bölümleriyle BluTV’de!

Finalde Gerçekler Açığa Çıkacak ve Düğümler Çözülecek!

Arya’nın kendisinden şüphelendiğini bilen Ercüment hedefi şaşırtarak krizi fırsata çevirir ve yeni düzenin patronu olmak için emin adımlarla ilerler. Şirin’in saldırısına uğrayan Arya, Ercüment’in söylediklerine inanmaya başlar ve onun yönlendirmeleriyle bir dizi operasyon hazırlığına girer. Arya’nın babasının katilinin Yavuz olduğunu anlayan Ercüment, bu beklenmedik yaşanmışlık karşısında adım atacak mı? Arya gerçekleri görebilecek mi?

Helen Ercüment’i Karşısına Alıyor

Helen, Savaş ve Selim üçlüsünün ortak hareket ettiğini bilen Ercüment, Savaş’a bir şans vererek Selim’i öldürmesi için ona şantaj yapar. Ne Savaş, ne de Helen, Selim’i öldüremeyince Ercüment’i karşılarına alırlar. Yeni bir dünyanın eşiğinde duran ve gittikçe yalnızlaşan Ercüment, hayatta en değer verdiği insanlardan biri olan Helen’in ihanetiyle karşı karşıya kalır. Ercüment’in bu ihanet karşısında ne yapacağı bu akşam saat 19.00’da finalde!

blank

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Sarp Akkaya, Damla Sönmez ve Erkan Can gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren, Inter Medya yapımı “Saygı 2″nin senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşırken yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.