BluTV’nin sevilen dizisi ‘Aynen Aynen’in yeni bölümünden fragman yayınlandı

“Zıt kutuplar birbirini çeker” sözünün kanıtı olan BluTV’nin sevilen dizisi ‘Aynen Aynen’in yeni bölümünden fragman yayınlandı.

Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan, bugün saat 17:00’dan itibaren yayında olacak dizinin yeni bölümünde Nil, Emir’i neşelendirmek için büyük mücadele veriyor.

YouTube video

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren dikkat çeken ve bugüne kadar toplamda 11 milyon görüntülenmeye ulaşan ‘Aynen Aynen’, BluTV ekranlarında kahkaha fırtınası estirmeye devam ediyor. Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı dizinin bugün yayınlanacak ‘Hep Senin İstediğin Oluyor Emir’ adlı yeni bölümde Nil, Emir’i evden çıkarabilmek ve birlikte vakit geçirebilmek için savaş verecek.

Emir’in, Çavuş’la arasındaki diyaloglar izleyenleri güldürürken; Nil’in Emir’le birlikte futbol oyunu oynadıkları anlardaki coşkusu Emir’e zor dakikalar yaşatacak. Yapımcılığını Games Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Yunus Ozan Korkut’un oturduğu ‘Aynen Aynen’i izlerken seyirciler kendi aşk hayatlarından da esintiler bulacak.

Dizinin yeni bölümü bugün saat 17:00’dan itibaren sadece BluTV’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.