BluTV’de seyircilerle buluşan ‘Aynen Aynen’de eski sevgili krizi!

Geçtiğimiz hafta yeni adresi BluTV’de seyircilerle buluşan ‘Aynen Aynen’in yarın ekranlara gelecek bölümünde Emir ve Nil arasında eski sevgili krizi patlak verecek.

YouTube video

Yapımcılığını Games Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini ise Yunus Ozan Korkut’un yaptığı ‘Aynen Aynen’in yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı dizinin, 24 Ekim Perşembe ekranlara gelecek bölümünde Emir ve Nil arasında eski sevgili krizi patlak verecek.

Her şey yolunda giderken ikilinin karşısına çıkan Emir’in eski sevgilisi Sinem, ilişkiyi rayından çıkaracak. “Kıskançlık” temasının özgün ve de matrak bir dille işlendiği ‘Aynen Aynen’in yeni bölümü, ekran başındakilere ayna tutarken aynı zamanda seyircileri kahkahalara boğacak.

Kadın-erkek ilişkilerini mizahi ve bir o kadar da gerçekçi şekilde anlatan dizinin yeni bölümleri her Perşembe sadece BluTV’de.

‘Aynen Aynen’in BluTV’de ekranlara gelecek ilk bölümünün fragmanı yayınlandı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.