‘Aynen Aynen’in BluTV’de ekranlara gelecek ilk bölümünün fragmanı yayınlandı

Bugüne kadar toplamda 11 milyon görüntülenmeye ulaşan ‘Aynen Aynen’in BluTV’de ekranlara gelecek ilk bölümünün fragmanı yayınlandı. 17 Ekim’de izleyicilerle buluşacak bölümde, Emir ve Nil, ailelerini masaya yatırıyor.

YouTube video

BluTV, özgün içeriklerine geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha ekliyor: ‘Aynen Aynen’. Yapımcılığını Games Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu dizinin yeni bölümleri artık sadece sevilen dijital platformda izlenebilecek.

17 Ekim Perşembe gününden itibaren artık BluTV’de ekranlara gelecek dizinin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı ‘Aynen Aynen’in dijital platformdaki ilk bölümünde Nil’in ayrılık isteği Emir’i şaşırtırken, ikilinin birbirlerine ailelerini anlattıkları anlar ise ekran başındakilere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

İzleyicilerin, Emir ile Nil arasındaki ilişkinin hızına yetişemeyeceği dizi, her hafta Perşembe günü yepyeni bölümleriyle sadece BluTV’de…

‘Aynen Aynen’ artık yepyeni bölümleriyle sadece BluTV’de ekranlara gelecek

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.