“Bizim Kövde Şenlik Vaa” filminin galası gerçekleşti

Çekimleri Seferihisar’da yapılan, İzmir Sinema Ofisi ve Seferihisar Belediyesinin desteklediği, Seferihisar halkının da rol aldığı “Bizim Kövde Şenlik Vaa” adlı sinema filminin Gala Programı, İzmir BŞB Seferihisar Kültür Merkezi Çağan Irmak Salonunda gerçekleştirildi.

Galaya Siyaset ve sanat dünyasından Atilla Sertel, Tahsin Durkaya, Alp Öyken gibi bir çok ünlü isim ve yanı sıra Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörü Gürhan Özata ve 1000 kişiyi aşkın misafir katıldı.

blank

Gala programında, tüm oyuncular şıklık ve zarafetleriyle, kırmızı halıdan geçerek alkışlar eşliğinde fuaye alanına giriş yaptılar. Salonun yetersiz kalması sebebiyle Gala ve kokteyl sonrası “Bizim Kövde Şenlik Vaa” film halka ücretsiz olarak iki gösterim şeklinde yapıldı.

Seferihisar Belediyesi Başkanı İsmail Yetişkin, “Seferihisar’da bir ilk gerçekleşti. Senaristi de yönetmeni de Seferihisarlı ve oyuncuların birçoğu Seferihisar’da yaşayanlardan oluşan bir filmi hep birlikte keyifle izledik, Başta yönetmen ve senarist Uğur Alparslan olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ayrıca Uğur Alparslan’a başarısından dolayı plaketini de Başkan Yetişkin verdi.

Oyuncular adına bir plakette en küçük oyuncu olan Çağan Taşar!a, Tuvana Türkay ve Asuman Dabak’ın rol aldığı “İkinci Baskı” adlı filmin yapımcılarından Tahsin Durkaya verirken, Koordinasyon ekibi adına Küşat Ergüleç’e Plaketini Ünlü Oyuncu Alp Öyken verdi. Filmin yapımcılığını üstlenen Erhan Yiğiter’e de plaketini Yerel Hizmetler Koordinatörü Gürhan Özata verdi.

Usta oyuncu Alp Öyken’de “Genç Yönetmen ve senarist Uğur Alparslan yoktan başlayarak çok büyük bir iş başardı. Kendisini bu cesareti ve başarısından dolayı tebrik ederim. Bu yolda asla hız kesmeden yeni projeler üretip filmler çekmesini şiddetle tavsiye ediyorum. Yakın zamanda kendisini çok daha ileri noktalarda göreceğimize hepimiz şahit olacağız” dedi.

Yapımcı Tahsin Durkaya’da plaketini Yapımcı Erhan Yiğiter’e verirken bu ilk adımda ki başarılarından dolayı tüm ekibi tebrik ederek, filmi ekiple birlikte izledi.

Filmin Yönetmeni Uğur Alparslan da “kısıtlı imkanlarla bir çok bileşeni bir araya getirip, el birliği içerisinde ekip olup iyi bir film ortaya çıkardık. Zordu ama olabileceğin en iyisi için çok çaba gösterdik. emeği geçen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum. Yeni projelerimizde herkesi bize katılmaya davet ediyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.