Birce Akalay, gazetecilerin sevgilisini farketmemesi için röportaj taktiğini denedi

Oyuncu Birce Akalay, Etiler’de sevgilisiyle objektiflere yakalandı. Akalay, sevgilisi fark edilmesin diye röportaj verme taktiği denese de başarılı olamadı…

Birce Akalay önceki gün sevgilisi ile birlikte Etiler’de görüntülendi. Birce Akalay marketten ilk çıkan isim oldu. Genellikle röportaj vermek istemeyen Birce Akalay, gazetecilerin sevgilisini farketmemesi için röportaj taktiğini denesede başarılı olamadı. Sözcü’nün haberine göre; bu taktiğinin işe yaramayacağını anlayan Akalay, aracına binerek sevgilisini diğer kapıdan almaya gitti.

Bu esnada sevgilisinin market poşetleri ile Birce Akalay’ı beklediği görüldü. Poşetleri araca yerleştiren sevgilisine Akalay’ın yardım etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.