Birce Akalay, Avustralya’daki yangın faciasına isyan etti!

Oyuncu Birce Akalay, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Avustralya’da gerçekleşen orman yangınıyla ilgili dikkat çekici satırlar paylaştı.

Ünlü oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabı üzerinden gündemi meşgul eden önemi konularda fikirlerini açıklamaya devam ediyor. Akalay, bu defa Avustralya’daki yangınla ilgili bir paylaşımda bulundu.

blank

“KALBİM SIKIŞIYOR”

Akalay, Instagram hesabının hikaye bölümünden Avustralya’yı etkisi altına alan yangınla ilgili olarak şunları yazdı:

“Yangınlarda 500 milyon hayvan ölmüş bulunuyor. Koala ve kanguru neslinin 1/3’ü, bazı papağan, yabani at ve maymun türlerinin tamamı tükenmiş. ‘Kalbim sıkışıyor’ demiş biri. Daha doğru ifade edemezdi hislerimi… Bu Dünya’da yaşamak… bu yaşamak değil. Ne engel olabiliyoruz, ne koruyabiliyoruz, ne işe yarıyoruz biz? Tüketmekten, yakıp yıkmaktan, yok etmekten başka ne işe yarıyoruz biz?”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.