Hande Yener “Rap müzik, pop müziği yedi” sözlerini yineledi

Yılbaşında Kıbrıs’ta sahneye çıkan Hande Yener, “Rap müzik, pop müziği yedi” sözlerini yineledi.

Yeni yılı sahnede karşılayan ünlü şarkıcılardan biri de Hande Yener’di. Tarkan, Hadise, Yıldız Tilbe gibi sanatçılar gibi Kıbrıs’ta sahne alan Hande Yener, 2020’ye hayranları ile birlikte girdi. Sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte seslendiren ve sahnede bir an olsun yerinde durmayan Hande Yener, yılbaşı gecesi kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Yılbaşı gecesi sahnede olan Hande Yener’i sevgilisi Misha da yalnız bırakmadı.

“POPÇULAR YENİ ŞEYLER ÜRETMİYOR!”

Sahnesi öncesi magazin muhabirlerini kulisinde ağırlayan ünlü sanatçı kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Yoğun bir yıl geçirdiğini ve yeni bir aşka yelken açtığını söyleyen Yener, 2019’un kendisi için harika bir yıl olduğunu belirtti. Hande Yener, geçtiğimiz haftalarda “Rap müzik, pop müziği öldürdü” diyerek ‘Pop müzik bitiyor mu?’ tartışmasını alevlendirmişti. Popçuların üretim içerisinde olmadığını ve kendilerini tekrar ettiklerini düşünen Hande Yener, sözlerinin arkasında olduğunun da bir kez daha altını çizdi. Üzerine alınıp sözlerine cevap verenleri de alınganlıkla suçlayan Hande Yener, “Madem üretiyorlarsa neden üzerlerine alınıyorlar.” dedi.

blank
Hande Yener

Sahne çalışmalarına devam eden ve birçok konser veren Hande Yener, bir yandan da yeni albümü için hummalı bir hazırlık sürecinde… Son olarak yaz aylarında Krema isimli şarkısını çıkaran ünlü sanatçı, 20. sanat yılı için yeni bir albüm çıkaracak. Yeni albümü için son düzlüğe giren Hande Yener, albüm için tarz değiştirmiş ve birbirinden iddialı fotoğraflar çekilmişti.

Hande Yener
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.