Tuba Ünsal, sosyal medya hesabından Şeyma Subaşı’na sert çıktı!

Şeyma Subaşı’nın “Beni küçük küçük kızlar takip ediyor” sözleri üzerine Tuba Ünsal, “Senin boş beleş ağız büken hallerini takip etmesin küçük kızlar. Bırak seni yine adamlar takip etsin” dedi.

Geçtiğimiz gün Türk Hava Yolları’na yaptığı çağrı ile gündeme oturan Şeyma Subaşı, Fatih Altaylı’dan sonra Tuba Ünsal tarafından eleştirildi. Subaşı, yaptığı “Ben boşum bende ancak bu var… Bu kadarım… Beni zaten küçük küçük kızlar takip ediyor” açıklaması üzerine, Tuba Ünsal sessiz kalmadı ve Instagram’ın hikaye bölümünden bir yazı paylaştı.

Tuba Ünsal paylaşımında şunları dile getirdi:

“Demiş ki ‘ben boşum bende ancak bu var. Bu kadarım… Beni zaten küçük küçük kızlar takip etsin…’ Bu artık ahlak erozyonunun geldiği son nokta. Senin boş beleş ağız büken hallerini takip etmesin o küçük kızlar. Bırak seni yine adamlar takip etsin. Bu ülkenin kız çocuklarının doğru rol modellere ihtiyaçları var. Çalışan, üreten, kadınlığı ağız bükerek öğrenmeyen… Kadın gibi kadın olarak yetişecek o genç kızlar.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.