Bir Zamanlar Çukurova’nın yıldızı Hilal Altınbilek, tatil sezonunu açtı

Bikinili paylaşımı olay yarattı.

Sosyal medyadan bikinili pozunu paylaşan güzel oyuncunun fotoğrafına 100 bine yakın beğeni geldi.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha karakterine hayat veren güzel oyuncu Hilal Altınbilek de yaz sezonunu açtı.Dünyayı etkisi altına alan ve 11 Mart’ta Türkiye’de görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dizi setlerine ara verilmesinden sonra kendisini karantinaya alan Hilal Altınbilek, yeni normalleşme süreciyle birlikte yaz sezonunu açtı, sosyal medya hesabından ilk bikinili paylaşımını yaptı.

blank

100 BİNE YAKIN BEĞENİ

Güzel oyuncu, Instagram hesabından “Akşam üstüne benden bir fotoğraf” notuyla bir kare paylaştı. Altınbilek’in selfiesi büyük beğeni topladı. Instagram’da 663 bin takipçisi bulunan güzel oyuncunun fotoğrafı 92 binden fazla beğeni aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.