“Bir Zamanlar Çukurova” yayınlanan ilk bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi

Yapımını TİMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği “Bir Zamanlar Çukurova” yayınlanan ilk bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi!

İlk bölümde her şeyi başlatan, Züleyha’nın, işe girdikleri çiftlikte söylediği yalan oldu!

Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Yılmaz’ın kazayla bir adam öldürmesi sebebiyle İstanbul’dan kaçan aşıklar, kendilerini Adana’ya attılar! Biraz zor da olsa Yılmaz’ın asker arkadaşının çalıştığı çiftlikte işe de girdiler!

Ama, Hünkar’ın nikahsız çiftleri evlendirmek için düğün hazırlığında olduğunu duyan Züleyha, kendilerini de evlendirmeye kalkarlar diye korkunca, çiftlik ahalisine kendisini kız kardeş olarak tanıttı!

Sevgilisinin kimliği evlilik başvurusunda kaçak olduğunu ortaya çıkarır diye düşünmeden söylediği bu yalan, daha ilk günden hayatlarını zindan etti!

İlk bölümün ardından şimdi herkes bu yalanın bedelini merak ediyor!

“Bir Zamanlar Çukurova” her Perşembe ATV’de!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.