Beylikdüzü Barış Kafe, huzurlu, lezzetli ve sakin ortamı ile farkını ortaya koyuyor

Beylikdüzü’nde gürültüden uzak, şehrin stresinden ve yorgunluğundan arınabiliceğiniz rahat, ferah ve huzurlu bir ortama sahip olan Barış Kafe, Beylikdüzü Belediyesi’nin sosyal tesis bünyesinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Birbirinden zengin lezzet yelpazesi ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini sürekli üst sınırlarda tutmayı ilke edinen Barış Kafe kalitesi ve huzurlu ortamı ile bölge halkının ilgi odağı oldu.

blank

Barış Kafe’nin deneyimli yapısının ardında her zaman ihtiraslı bir ruhla, güleryüzlü çalışanları yer almaktadır. Sizlere kaliteli hizmet sunmamızın yanında kına, nişan, doğum günü gibi çeşitli organizasyonlarla mutluluğunuza da ortak oluyoruz. Kendinizi evinizde gibi hissedebiliceğiniz bu güzel ortamda birbirinden lezzetli tatlar sizleri bekliyor.

Barış Mahallesi Nigar Şahin Parkı içindeki Barış Cafe Beylikdüzü Belediyesi tarafından 2015 yılının Aralık ayında açıldı. Beylikdüzü sakinleri için rahat, huzurlu bir mola yeri olarak tasarlanan kafede kalite, temizlik, lezzet ve ekonomik fiyat politikasına dikkat ediliyor. Özel peyzaj düzenlemeleri ve ağaçlık alanı ile Barış Cafe nişan, doğumgünü, kına ve toplantılar için uygun fiyatla kiralanabiliyor.

Barış Kafe’nin eşsiz dünyasına girmek için daha fazla geç kalmayın, 08:00-24:00 mesai saatleri arasında sizleri bekliyoruz.

Barış Kafe İletişim: 0 212 873 70 51

Adres: Barış Mah. Adaçiftliği Cad. Emirgan Sok. Nigar Şahin Parkı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.