Berkay ‘’Turkcell Yıldızlı Geceler’’ konserlerinin açılışını yapacak

Türk pop müziğinin başarılı ismi Berkay, 24 Temmuz Çarşamba akşamı Poll Production organizasyonu ile gerçekleşecek, ‘’Turkcell Yıldızlı Geceler’’ konserlerinin açılışını yapacak. Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluşacak olan Berkay, hayatında iz bırakan şarkılarla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Repertuvarında dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra unutulmaz şarkıların coverlarına da yer verecek olan Berkay, son albümü ‘İz’in tüm parçalarını da sevenleriyle birlikte söyleyecek. Konser için görsel bir şov hazırlayan başarılı sanatçı, sürprizleri ile yine çok konuşulacak.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Berkay, kızının doğum tarihi ile Harbiye konserinin aynı zamanlarda olması sebebiyle çifte heyecanı bir arada yaşayacak.Büyük bir titizlikle hazırlandığı özel gecede sanatçı, tüm şarkılarını yeni doğacak kızı ‘’Zeynep’’ için söyleyecek.

“Turkcell Yıldızlı Geceler” Konser Programı:
24 Temmuz Berkay
25 Temmuz Ziynet Sali
26 Temmuz Koray Avcı
27 Temmuz Sibel Can
28 Temmuz Volkan Konak
29 Temmuz Cengiz Kurtoğlu & Hakan Altun
30 Temmuz Selami Şahin
31 Temmuz Mustafa Sandal
01 Ağustos Demet Akalın

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.