Beren Saat ve Mehmet Günsür’e yorum yağdı!

Netflix’in ikinci Türki dizisi ‘Atiye’, ilk sezonuyla sosyal medyayı fena salladı. Anadolu topraklarındaki bir kazı sırasında yapılan keşif, genç bir ressam olan ‘Atiye’nin (Beren Saat) hayatını değiştirip, geçmişine dair sırların peşine düşmesini anlatan diziye yorum yağdı.

Beren Saat’in, İstanbullu bir ressamı canlandırdığı internet dizisi ‘Atiye’nin ilk sezonu daha ikinci günden sosyal medyayı salladı. Anadolu topraklarındaki bir kazı sırasında yapılan keşif, genç bir ressam olan ‘Atiye’nin (Beren Saat) hayatını değiştirip, geçmişine dair sırların peşine düşmesini anlatan diziye yorum yağdı.

blank
Atiye

‘Atiye’nin ilk sezonu platformdaki yerini alır almaz Türkiye’de birçok kişi tarafından izlendi. İzleyiciler yorumlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Herkes dizinin ne kadar akıcı olduğundan bahsederken,oyuncuların performanslarına da övgü dolu sözler geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.