Beren Saat ve Kenan Doğulu çifti evliliklerinde ikinci baharı yaşıyor

Evlilikleri krizi bir yılın sonunda aşmayı başaran Beren Saat ve Kenan Doğulu tatile çıktı. Çift, Çeşme'de objektiflere yansıdı.

Boşanmanın eşiğinden dönen ve birlikte geçirdikleri pandemi sürecinde ilişkilerindeki sorunları aşmayı başaran Beren Saat ile Kenan Doğulu, evliliklerinde ikinci baharı yaşıyor.

ŞİMDİ TATİL ZAMANI

Hürriyet’in haberine göre; baş başa tatile çıkan çift, önceki gün Çeşme’deki Biblos Resort Alaçatı Otel’in plajında görüntülendi.

GÜNEŞ, ŞEZLONG, KİTAP

Ellerinde dondurmalarıyla localarına doğru yürürken objektife takılan Kenan Doğulu ve Beren Saat, hayli keyifli görünüyordu. Çift, daha sonra şezlonglarına uzanıp kitap okudu.

Doğulu uyuyakalırken, Saat telefonunu alıp hem kendini hem de eşini fotoğrafladı. İkili, akşamüzeri eşyalarını toplayıp odalarına döndü.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.