Beren Saat bu kez kararını verdi!

Beren Saat'in 35. yaş gününe girerken yayınladığı mesaj çok konuşulmuştu.

Beren Saat ile Kenan Doğulu, 2014 yılında dünyaevine girmişti. Çift, geçtiğimiz yıl ilişkilerinden büyük bir kriz yaşadı. Beren Saat, paylaştığı doğum günü mesajı aylarca konuşuldu. Beren Saat ve Kenan Doğulu evlerini ayırdı, boşanma haberleri manşetlerden inmedi. 8 aylık ayrılığın ardından çift ilişkilerine ikinci bir şans verdi.

BECEREMEDİĞİMİZ EVLİLİK OLSUN

Ancak Beren Saat, eşinin doğum gününde paylaştığı doğum günü mesajıyla yine kafaları karıştırdı. Saat’in ‘beceremediğimiz evlilik olsun’ sözlerinin ardından bir kriz daha patlak verdi.

blank

BOŞANIYORLAR!

İddialara göre Beren Saat bu kez kararını verdi. Emlakçılara haber gönderen Saat, çok acil evden taşınmak istediğini dile getirdi. İkilinin bu kez kesin bir kararla yollarını ayırmak istediği belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.