“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin güçlü oyuncu kadrosuna bir oyuncu daha katılıyor

Salı akşamlarının uzun soluklu dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın final mi yapacağı yoksa yeni sezonda devam mı edeceği merak edilirken, kadroya ünlü bir oyuncu dahil oldu. Murat Han, dizide “Tura” karakterine hayat verecek.

Atv’nin sevilen dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam” ikinci sezonunda da salı akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Gökhan Horzum’un ise kaleme aldığı dizinin üçüncü sezonunun çekilip çekilmeyeceği konusu henüz netlik kazanmadı.

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin güçlü oyuncu kadrosuna bir oyuncu daha katılıyor.

blank

Cezayir Türk’ün kahramanlık olaylarını anlatan dizinin ekibine Murat Han dahil oldu. Oyuncunun dizide “Tura” karakterine hayat vereceği ve Cezayir’in yeni düşmanı olarak seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.