Belma Şahin ft Serdar Ortaç ‘’Adı Üstünde’’

Yapımcılığa soyunan ünlü popçu SERDAR ORTAÇ öncülüğünde kurulan müzik yapım şirketi Ortaç Müzik’in ilk projesi BELMA ŞAHİN ft SERDAR ORTAÇ ‘’Adı Üstünde’’ çıktı!

Geçtiğimiz sene radyolarda , kulüplerde liste başı olan Berksan ve Turaç Berkay Özer imzalı ‘’İki Cihan’’ şarkısıyla ve güçlü sesiyle ortalığı kasıp kavuran BELMA ŞAHİN şu sıralar ünlü popçu SERDAR ORTAÇ’ın da kendisine eşlik ettiği yeni çalışması ‘’Adı Üstünde’’ nin dinleyiciyle buluşmasının heyecanını yaşıyor. Geniş ses aralığı, farklı yorumu, dramatik ve değişik ses rengi ile dikkat çeken BELMA ŞAHİN sözleri Melda Gürbey, müziği Tarık İster ve Serdar Ortaç’aait olan ‘’Adı Üstünde’’ şarkısı ile belli ki yine çok konuşulacak. Düzenlemesi Tarık İster tarafından yapılan şarkının klip yönetmenliğini ise Alişan Günay Yıldırım üstlendi.

BELMA ŞAHİN ft SERDAR ORTAÇ ‘’Adı Üstünde’’ Ortaç Müzik & DMC etiketiyle tüm dijital platformlar ve müzik kanallarında yerini aldı.

YouTube video

BELMA ŞAHİN KİMDİR ?

Kısa Biyografi

Kdz. Ereğli bu zaman kadar Türkiye’ ye gerçekten önemli yetenekler ve çok iyi sanatçılar kazandırdı.

Ereğli’ de doğan, anne ve babası ( Selma – Vural Şahin ) senelerdir musiki cemiyetine hizmet verdiği için müziğin içinde büyüyen Belma Şahin, ilkokul, orta ve lise eğitimi Ereğli’ de tamamladıktan sonra, Hacettepe üniversitesi çocuk sağlığı bölümünü kazanarak, eğitime devam etmek için Ankara’ ya taşındı.

Müziğe olan yeteneği ve ilgisi çok ağır bastığı için, üniversite eğitimine 3.yılında son verip, İstanbul’ a taşındı. Eş zamanlı olarak İTÜ konservatuar sınavlarına girip, temel bilimler bölünü kazandı. Bölümünü başarıyla tamamlayan Belma Şahin, İstanbul’ da bir süre Ünlü yönetmen ve müzisyen Metin Arolat’ a sahnesinde vokal olarak eşlik etti ve bunun yanında, İstanbul’ da birçok iyi mekanda kendisi sahne aldı.

Geniş ses aralığı, farklı yorumu, dramatik ve değişik ses rengi ile çıktığı her mekanda çok büyük bir beğeni toplayan şarkıcı, bir dönem sahneye ara vererek, 2012 senesinde sözleşmeli olarak İstanbul Devlet Tiyatrosuna katılıp, Kenan IŞIK’ ın sahneye koyduğu “ Antigone ” ve “ Cimri ” isimli tiyatro oyunlarında da görev aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.