Çocuklar Duymasın oyuncuları Alp Eren Khamis’in acısına ortak oldu

Çocuklar Duymasın dizisinin genç oyuncularından Alp Eren Khamis’in anneannesi Zennure Aksu Bursa’da defnedilirken dizinin ünlü oyuncuları, Khamis’in acısına ortak oldu.

Çocuklar Duymasın dizisi oyuncuları, elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Zennure Aksu’nun dizide Beton Orçun’u canlandıran torunu Alp Eren Khamis’i acılı gününde yalnız bırakmadı. Zümrütevler Cami’sinde kılınan öğle namazından sonra defnedilen Aksu’nun yakınlarına taziyede bulunan Volkan Severcan, Ferdi Akarnur, Mehmet Baran Erdoğan, Gülin İyigün, Haluk Özen ve Öykü Güven, Alp Eren Khamis’i yalnız bırakmayarak destek oldu. Sosyal medya hesabından cenaze yerini ve zamanını bildiren Pınar Altuğ Atacan, Zennure Aksu son yolculuğuna katılamadı.

Özge Tezcan/Bursa

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.