Başarılı iş insanı Emre Tuna Florida Doral’da yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayacak

Farmasi Yönetim Kurulu Üyesi, genç ve başarılı iş adamı Emre Tuna, geçtiğimiz hafta Florida’da Doral Belediye Başkanı Juan Carlos Bermudez ile makamında bir araya geldi.

Mr. Bermudez ile Farmasi kozmetiğin Kuzey Amerika’da yeni kurulacak yönetim ofisleri ve akıllı depo inşaatı hakkında sohbet edip fikir alışverişinde bulunan Emre Tuna, 2021’in sonunda tamamlanması planlanan tesisle, Florida Doral’da yüzlerce kişiye iş imkanı sağlanacağını belirtti.

Emre Tuna, önümüzdeki yıllarda Farmasi’nin yurt içi ve yurt dışında yatırımlarının devam edeceğini vurgularken, Belediye Başkanı Juan Carlos Bermudez teşekkürlerini sundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.