Ardıç, Duygu Çakmak ile kamera karşısına geçti

Müzik hayatına verdiği aradan sonra yeni bir albüm hazırlığında olan başarılı şarkıcı Ardıç, yeni şarkısının klip çekiminde Lübnan’da Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanan model Duygu Çakmak ile kamera karşısına geçti.

20 Mart günü Lübnan’a gidecek olan Türk güzel Duygu Çakmak, Türkiye’yi yurtdışında temsil etmeden önce son olarak başarılı sanatçı Ardıç ile aynı seti paylaştı. Maltepe’de bir fabrikada çekimleri tamamlanan video klipte Ardıç ve model Duygu Çakmak, soğuk hava şartlarından dolayı zorlu anlar yaşadı. “Sonbahar” isimli çıkış parçasına klip çeken Ardıç’ın merakla beklenen video klibi 29 Mart’ta müzikseverlerle buluşacak.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.