Barcelona ile eşleşen Galatasaray’dan ilk açıklama

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona ile eşleşen Galatasaray’ın çalıştırıcısı Torrent, “Geçmişte Barcelona’da çalıştım. Yakından tanıdığım bir ekip…Seçenekler açısından bizim adımıza en kötüsü oldu” açıklamasında bulundu.

Galatasaray’ın Barcelona ile eşleşmesinin ardından sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Domenec Torrent’ten ilk açıklama geldi. GS TV’ye kurayı değerlendiren Torrent, şu ifadeleri kullandı:

“Bizim için özel bir maç. Çok uzun süre Barcelona’da çalıştık. Barcelona’yı yakından tanıyorum. Kaleci antrenörümüz 22 sene Barcelona’da çalıştı, ben de orada çalıştım. Taraftarı olduğumuz takım. Özel olacak ama kendimizi savunacağız, elimizden geleni yapacağız…Güçlü takımlar vardı ama en kötü kurayı çektik. Napoli maçını izleyenler görmüştür. Barcelona son dönemde inanılmaz formda…Barcelona, bizi çok şaşırtmayacak. Hem hücumda, hem de savunmada ne kadar kaliteli olduklarını biliyoruz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.