Şahan’dan Zelenski’ye destek “Herkese posta koyan o dünya liderleri nerede?”

Ünlü Komedyen Şahan Gökbakar, Ukrayna lideri Zelenski’nin eski bir komedyen diye eleştirilmesine tepki gösterdi. Gökbakar, ”O ‘komedyen’ Zelensky cesurca ve yalnız başına ülkesini savunuyor! Asıl atıp tutan, herkese posta koyan o dünya liderleri neredeler acaba? Kim daha mert çıktı?” dedi.

Eski bir komedyen olan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin eleştirilmesine ilişkin olarak komedyen Şahan Gökbakar, “Herkese posta koyan o dünya liderleri neredeler acaba?” diye tepki gösterdi.

Gökbakar Twitter hesabından “Bana ve diğer komedyenlere ‘işte komedyen ülkeyi yönetince böyle olur, ülke işlerine burnunu sokma’ diye yorum yazanlar; o ‘komedyen’ Zelensky cesurca ve yalnız başına ülkesini savunuyor! Asıl atıp tutan, herkese posta koyan o dünya liderleri neredeler acaba? Kim daha mert çıktı?” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.