Ayşegül Aldinç, Caddebostan Kültür Merkezi’nde sevenleri ile buluştu

Türk pop müziğin sevilen isimlerinden Ayşegül Aldinç, geçen akşam Caddebostan Kültür Merkezi’nin olağanüstü atmosferinde sevenlerini büyüleyici bir yolculuğa çıkarttı.

Biletlerin tamamen tükendiği konserde seyircilerine muhteşem bir performans sunan sanatçı, duygusal, esprili ve bir o kadar da enerji dolu sahnesiyle unutulmaz bir gece yaşattı.

Büyük bir titizlikle hazırlandığı konserine Tanju Babacan imzalı kostümüyle seyircinin önüne çıkan Ayşegül Aldinç, iki buçuk saatlik etkinlik boyunca göz kamaştırarak sahnede ışıl ışıl parladı. Konseri izlemeye gelenler arasında Erkan Can, Nihat Odabaşı ve Özen Yula gibi isimler de vardı.

blank

Beni Hatırla, Alimallah, Durum Leyla ve gelmiş geçmiş tüm hit şarkılarıyla sahnede müzikal bir şölen sunan Ayşegül Aldinç, aynı zamanda Aysel Gürel, Barış Manço, Onno Tunç, Özkan Uğur ve Timur Selçuk gibi ustaların şarkılarını söyleyerek unutulmaz isimleri andı.

Mizah yeteneğiyle de büyük hayranlık uyandıran Ayşegül Aldinç, kendisini izlemeye gelenlere duygularını şu şekilde ifade etti; ‘’Sizin gibi muhteşem bir kalabalık ile buluştuğum için çok mutluyum. Bu gece benim için çok özel. Müzikal yolculuğuma eşlik ediyor olmanız bana heyecan ve mutluluk verdi.’’

ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ ŞARKIYI SESLENDİRDİ!

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün seksen beşinci ölüm yıldönümü için Manastırın Ortasında şarkısını seslendiren Ayşegül Aldinç, Ulu Önder için duygularını şu şekilde ifade etti; ‘’Bu toprakları vatan yapan Aziz Atamızı, silah ve fikir arkadaşlarını bütün kalbimle hepimiz adına şükran ve minnet ile anıyorum.’’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.