Ayça Ayşin Turan, 30 bin TL olan ücretine zam yaparak bölüm başı 45 bin TL kazandı

‘Hakan Muhafız’ adlı dizide rol alan Ayça Ayşin Turan, 30 bin TL olan ücretine zam yaparak bölüm başı 45 bin TL kazandı.

Netflix’te yayımlanan ‘Hakan: Muhafız’ adlı dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Ayça Ayşin Turan, ücretine zam yaptı! 2016’da yayımlanan ‘Karagül’ dizisinden bölüm başına aldığı 3 bin TL ücreti geçen sezon 30 bin TL’ye yükselterek 10 kat zam alan Ayça Ayşin Turan, bir kez daha kazandığı ücretle dudak uçuklattı. Dizideki oyunculuk performansının yanı sıra canlandırdığı cesur sahnelerle de adından bahsettiren güzel oyuncu, 10 bölüm olarak dijitalde yayımlamaya başlayan ‘Hakan Muhafız’dan bölüm başı 45 bin TL aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.