Aybüke Pusat’tan hayranlarını heyecanlandıran paylaşım!

Son olarak Her Yerde Sen dizisiyle ekranlarda boy gösteren oyuncu Aybüke Pusat, yeni dizisiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aybüke Pusat’ın da başrolünde yer aldığı 50 Metrekare isimli bir Netflix dizisi geliyor. Her Yerde Sen dizisi ile 2019 yılına damgasını vuran Pusat; Engin Öztürk, Cengiz Bozkurt ve Özgür Emre Yıldırım ile birlikte ’50 metrekare’ dizisi ile yeniden seveneleriyle buluşacak.

blank
Aybüke Pusat

Survivor ile ünlenen Hasan Yalnızoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri başladı. Pusat, instagram hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Burak Aksak’ın kaleme aldığı dizi bir BKM projesi ve komedi yapımı olacak. Selçuk Aydemir’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte Aybüke Pusat hayranları sosyal medyayı hareketlendirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.