İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’li “Doğduğun Ev Kaderindir” için nefesler tutuldu!

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrol oynadığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi için hazırlanan “Hayat Kavgası” şarkısı yayınlandığı anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Murat Güneş’in söz ve müziğini hazırladığı, Cem Öğet’in aranjesini yaptığı ve Ezgi Koca’nın seslendirdiği şarkı büyük beğeni topladı.

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” ikinci bölümüyle 15 Ocak Çarşamba günü TV8 ekranlarında olacak.

YouTube video

Gerçek hayat hikayesinde uyarlanan “Doğduğun Ev Kaderindir” ilk bölümüyle ABC1 kategorisinde 5.77 reyting almış ve yayına başlamasıyla birlikte twitter üzerinden 100 bine yakın yorum alarak Türkiye’nin yanı sıra İtalya, İspanya, Fransa, Suudi Arabistan, Arjantin, Brezilya, Kanada ve Yunanistan’da Twitter’ın gündemine oturmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.