Avengers’ın yıldızı Jeremy Renner, vücudunda 30’dan fazla kemiğin kırıldığını açıkladı

Kar küreme aracının altında kalıp ağır yaralanan Avengers’ın yıldızı Jeremy Renner, olay sırasında vücudunda 30’dan fazla kemiğin kırıldığını açıkladı.

Yılbaşında, kullandığı kar küreme aracının altında kalıp ağır yaralanan ünlü aktör Jeremy Renner, tedavi sürecine ilişkin detayları paylaştı.

Hastanede geçirdiği iki haftadan sonra evine dönen Renner, kazada vücudundaki 30’dan fazla kemiğin kırıldığını açıkladı.

Ölümcül Tuzak ve Hırsızlar Şehri filmleriyle iki kez Akademi Ödülü’ne aday gösterilen Renner, Marvel filmlerindeki Cliff Burton/Hawkeye rolüyle daha da geniş kitlelere ulaştı. Karakterle ilgili Renner’ın başrolünü oynadığı bir dizi de yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.