Asude Cemre’nin merakla beklenen ‘Kara Fırtına’ klibi yayında

İlk single çalışması ‘Unutulurmuş’ ile dikkatleri üzerinde toplayan Asude Cemre’nin merakla beklenen Garaj Müzik etiketli ikinci şarkısı ‘Kara Fırtına’ klibiyle birlikte yayında.

Dijital müzik platformlarındaki yerini alan şarkının söz, müzik ve aranjesi, dünya çapında pek çok sanatçının albümlerine imza atmış olan Cenk Eroğlu’na ait. Şarkının klibi, yakında adlarını sıkça duyacağımız Diyar Şahin ve Emre Soydaş yönetmenliğinde çekildi. Görüntü yönetmenliğini Furkan Selman’ın üstlendiği klip çalışmasının kurgusu ise, Doğukan Çetin tarafından yapıldı.

YouTube video

Asude Cemre Kimdir?

Geçtiğimiz yıllarda katıldığı “O Ses Türkiye” yarışmasında sergilediği “Diva Dance” performansıyla hafızalara kazınan Asude Cemre, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü’nü bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera/Şan Bölümü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları (Performans Alanı) Bölümü’nden mezun oldu. Ulusal ve uluslararası müzik ve şan yarışmalarında sayısız dereceler elde etti. Bunların yanı sıra, oyunculuk ve dans eğitimi aldı. Sanatçı, Cenk Eroğlu prodüktörlüğünde müzik çalışmalarına devam etmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.