“Çocuk İstismarı İle Mücadele İçin Sahnedeyiz”

Kadıköy Sound, beklenen etkinliklerine bir yenisini daha ekledi ve 5. etkinliğinde, istismar edilen çocuklara elini uzattı!.. “Çocuk İstismarı ile Mücadele” için bir araya gelen birbirinden değerli sanatçılar, Kadıköy’ün gözde performans mekanı Dorock XL’da!

Gecenin geliri, organizasyon tarafından UCİM “Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği”ne bağışlanacak. Organizasyonu, Gökhan Karaduman gerçekleştiriyor. Gecede houseband olarak Cem Session yer alırken, birçok sürpriz ile birlikte sahne alacak solist ve gruplar şöyle;

Gecede sahne alacak sanatçılar arasında Burcu Tatlıses, Barış Hayta, Barış Kömürcüoğlu, Gür Akad, Hazal, Hakan Meriçliler, İstanbul Arabesque Project, Ozan Kotra gibi isimler var.

Son şarkısı “KARA FIRTINA” ile müzik dünyasında fırtınalar estiren Asude Cemre’nin yanı sıra; Bartu Gülhan, Erhan Demir, Erdem Sudabay, Hakan Ergün, Onurcan Bora, Ozan Denli, Tuncay Bükenler ve sürpriz konuklar da, organizasyona renk katacak.

Birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı bu önemli geceye, ilginin yoğun olması bekleniyor.

blank

Çocuk İstismarı İle Mücadele İçin Sahnedeyiz

“Ucim Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Yararına” #kadıköysound Vol.5
Tarih: 4 Nisan Perşembe
Kapı Açılış: 20.30 Konser: 21.30
Yer: DorockXL – Kadıköy

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.