Aslıhan Doğan, Arda Turan’a güvenmiyor mu?

Başakşehirli futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, yeni doğan bebeği Hamza Arda’nın doğum tarihini koluna dövme yaptırdı. O dövme sosyal medya kullanıcıları tarafından “Arda’ya güvenmiyor” şeklinde yorumlandı.

Sosyal medya hesabından yeni doğan bebeği Hamza Arda’nın doğum günü tarihini koluna dövme yaptırdığını duyuran Aslıhan Doğan, paylaşımına, “Çok şükür dediğimizi hep yaptık” notunu ekledi.

BİR TEK ARDA TURAN EKSİK

Kolunda annesi, babası ve kardeşlerinin doğum tarihleri yer alan Doğan’ın oğlunun da dövmesini yaptırmasının ardından sosyal medya kullanıcıları Doğan’a, “Arda’nın dövmesi neden yok?”, “Silmemek için mi yazmıyorsun?”, “Arda’ya güvenmiyor musun?” gibi yorumlar yaptı.

İşte o dövme:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.