Ashley Cole, mahkemesine çıktığı hırsızlık davasında ifade verdi

Chelsea ve Arsenal’ın efsane oyuncularından Ashley Cole, mahkemesine çıktığı hırsızlık davasında ifade verdi. Cole, evine giren hırsızların kendisini bir sandalyeye bağladığını ve bir hırsızın parmaklarını kesmek istediğini söyledi.

İngiltere Premier League’de Chelsea ve Arsenal gibi takımlarda forma giyen Ashley Cole’ün evinde, 21 Ocak 2020 tarihinde hırsız girmiş, ünlü oyuncu çıplak bir şekilde kız arkadaşı ve iki çocuğunun önünde diz çöktürülmüş ve kablolar ile bağlanmıştı.

Olayla ilgili mahkeme duruşmasında avukatları aracılığı ile önemli ifadeler veren Cole, evine giren hırsızlar tarafından bir sandalyeye bağlandığını söyledi.

Evine 6 maskeli soyguncunun girdiğini belirten Cole, bir sandalyede arkadan ellerinin bağlandığını söyledi. Cole, soyguncuların kendisinden mücevherat ve paraların yerini sorduğunu açıkladı.

PARMAKLARINI KESMEK İSTEDİ

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, 40 yaşındaki isim, soygunculardan birisinin ısrarlı bir şekilde eline pense alıp kendisinin parmaklarını kesmelerini gerektiğini söylediğini, bir başka soyguncunun ise buna karşı çıktığını belirtti.

Ashley Cole ayrıca ellerinin soyguncular tarafından DNA izi kalmaması adına özel bir spreyle temizlendiğini de öne sürdü.

Cole’ün kız arkadaşı Sharon Canu, soyulduklarını anladıkları anda polisi arayabildiği için kısa sürede polis gelse de soyguncuların 5 lüks saat ve 2 cep telefonunu çalıp kaçtıkları anlaşıldı.

Ayrıca Cole, çıplak bir şekilde kız arkadaşı ve iki çocuğunun önünde diz çöktürülmüş ve kablolar ile bağlanmış. Bu vahim olay 21 Ocak 2020 yılında saat 21.30 sıralarında yaşanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.