Arnold Schwarzenegger, adına çekilen belgeselde ihanetin detaylarını anlattı

Dünyaca ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, adına çekilen belgeselde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arnold Schwarzenegger, eşiyle boşanmasına neden olan ihanetin detaylarını ilk kez anlattı. Ünlü oyuncu açıklamaları ile şaşkına çevirdi.

1986 yılında dünyaevine giren Arnold Schwarzenegger ile Maria Shriver, 2011’de ayrılık kararı aldı. Resmi olarak 2021 yılında boşanan Arnold Schwarzenegger ile Maria Shriver’in evliliğinin bitmesine neden olan olayın ihanet olduğu öğrenildi.

blank

Evin hizmetçisi ile eşini aldatan ünlü oyuncu Schwarzenegger, adına çekilen belgeselde ihanetin detaylarını anlattı. Ünlü aktör, şunları söyledi:

“BUNU NASIL GİZLİ TUTACAĞIZ?”

“Kalbimin durduğunu sandım. Sonra da gerçeği söyledim. Evet, Maria… Joseph benim oğlum. Belli ki bu durum karşısında yıkılmıştı. Başlangıçta gerçekten bilmiyordum ama Joseph büyüdükçe benim için daha da netleşti. O zaman olay sadece ‘Bunu nasıl gizli tutacağız?’ meselesiydi.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.