Arkası Yarın kuşağının yeni projesi “Ismarlama Gelin” TRT Radyo 1’de

Arkası Yarın kuşağının yeni projesi Ismarlama Gelin başlıyor

Sekiz bölümlük bir arkası yarın projesi olan Ismarlama Gelin ilk bölümüyle 30 Kasım Cumartesi günü TRT Radyo 1’de saat 09.40’da dinleyiciler ile buluşacak.

Yıllarca tiyatroya gönül vermiş yüzlerce usta sesin yankılandığı TRT İstanbul Radyosu’nun tarihi drama stüdyosunda bu kez, sınırları aşan bir dram ve mücadele öyküsü olan Ismarlama Gelin’i mikrofona aktarılıyor.
Yapımcılığını Muhammet Emre Buruşuk ve Nevim Yılmaz’ın üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda usta tiyatrocu Zihni Göktay oturuyor. Ersin Temelli’nin efektörlüğüyle yayına hazırlanan Ismarlama Gelin’in seslendirme kadrosunda Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur, Ali Seçkiner Alıcı, Ziver Armağan Açıl, Emrah Eren, Aliye Uslu, Uğur Dilbaz, Simge Geren, Yiğit Pakdemir, Gamze Uçar ve Bengü Geçim gibi seçkin oyuncular yer alıyor.

blank
Ismarlama Gelin

Sınırları aşan bir dram

Selime Afyon’da yaşayan ve üniversiteye hazırlanan genç bir kızdır. Babası Selime’yi evlendirip Belçika’ya göndermek ister. Genç kızın itirazlarına, annesi ve abisinin karşı çıkmalarına rağmen babası kararından dönmez. Selime evlenip, Belçika’ya gitmek zorunda kalır. Eşi ve ailesinden psikolojik şiddet görmeye başlar. Bu arada bir kız çocuğu dünyaya getirir. Şimdi eşi ve ailesine karşı çocuğu için de savaşmak zorundadır.
Ismarlama Gelin ilk bölümüyle 30 Kasım Cumartesi günü saat 09.40’da TRT Radyo 1’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.