“Antalya Akdeniz Üniversitesi 1. Kitap Günleri” başlıyor

“Antalya Akdeniz Üniversitesi 1. Kitap Günleri” etkinliğinin birincisinin açılışını İstanbul Media Group’un organizasyonuyla 1.Ekim Pazartesi günü yapıyor.

16 gün sürecek olan Akdeniz Üniversitesi 1.Kitap Günleri’nin açılışına Antalya Valisi Minür Karaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve AK Parti, MHP Antalya Milletvekilleri, katılacak.

“Akdeniz Üniversitesi 1.Kitap Günleri” etkinliği 1.Ekim Pazartesi-16 Ekim Salı tarihleri arasında hafta sonları da dahil olmak üzere sabah saat.09.00 ile akşam saat 21.00 arasında 1 Milyon Kitapla Üniversite öğrencileri başta olmak üzere, Antalya İl ve İlçe İlköğretim, Lise ve dengi okullara kapılarını açacak.
Ayrıca Antalya Halkı istediği zaman dilimlerinde üniversitedeki kitap günlerini ziyaret edebilecek.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.