Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal’a bebek çağrısı

Sinem Kobal’ın yaptığı paylaşımların altına gelen yorumların çoğu, hayranlarının ünlü isimden bebek istediğini ortaya koydu.

Bundan iki yıl önce mayıs ayında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren Sinem Kobal, bir süredir yeni bir proje haberiyle gündeme gelmiyor. Sosyal medya hesabından özel hayatına dair karelerle zaman zaman hayranlarının karşısına çıkan Kobal, yeni fotoğraf paylaşımlarıyla yine çok sayıda beğeni aldı.

YORUMLARDA BEBEK ÇAĞRISI

Kobal’ın yeni fotoğraflarını beğenen takipçileri bu karelere yaptıkları yorumlarla güzel oyuncudan bebek beklediklerini söyledi. Özellikle Şükran Ovalı’nın da adını vererek ‘bebek için kariyer bahanen de kalmadı’ şeklinde yorumlarda bulunan takipçileri çiftten gelecek müjdeyi beklediklerinin altını çizdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.