Ankara İdo’dan İbo’yu istedi! İdo’dan konserinde İbrahim Tatlıses şarkıları istediler!

Babası İbrahim Tatlıses’in sevilen şarkısı “Mavişim”i yeni düzenlemeyle yeniden seslendiren İdo Tatlıses, önceki gece Ankara gece hayatının en yeni mekanı Winner Plus Club’ta sahneye çıktı. Ankaralılar büyük bir coşkuyla İdo’ya ilgi gösterdiler ama, ne var ki gece boyunca İdo’dan İbo’nun şarkılarını okumasını istediler!

YouTube video

Sahneyi erken terk etti! İzleyici ara verdi sandı!
Gördüğü ilgi karşısında mutlu olan İdo Tatlıses, programına “Mavişim” ile başladı, ardından da babasının şarkılarını Ankaralılarla birlikte hep bir ağızdan söyledi. “Tamam mı? Benden devam mı?” diye kendisini izlemeye gelenlere soran İdo’dan yine İbo şarkıları istendi.

1 saat 10 dakika sahnede kalan İdo, programını bitirip sahneden indi, izleyici önce ara verdiğini zannetti, bitti yanıtını alınca da şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.