Angelina Jolie’nin babası Donald Trump’a destek çıktı

Angelina Jolie’nin babasından ırkçı sözleriyle tartışma yaratan Donald Trump’a destek geldi.

Müslümanlara ve yabancı göçmenlere karşı ırkçı açıklamalarıyla tartışma yaratan Cumhuriyetçi Parti’nin favori başkan adayı Donald Trump’a bir destek de, Hollywood’un ünlü yıldızı Angelina Jolie’nin babası Jon Voight’tan geldi.

Voight, Trump’un ABD’nin “sorunlarının cevabı” olduğunu belirterek, Cumhuriyetçilere milyarder işadamının arkasında birleşme çağrısı yaptı.

“HEPSİNDEN ÖNCE SAMİMİ”

Breitbart News’un haberine göre Voight, “Ben John Voight, rahatlıkla söyleyebilirim ki, Donald sevimli, şakacı ve renkli, ama hepsinden önce de samimi. Başkanlık için adaylığını koyduğunda bu ülkeyi eski müreffeh günlerine geri döndürme konusunda halkı ikna edeceğini biliyordum. Nitekim bunu yapabilecek tek kişi de o” diye konuştu.

Yabancılar ve Müslümanlar konusundaki ırkçı tutumuyla tepki çeken Trump’ı destekleyen Voight’un kızı Angelina Jolie’nin, Bradd Pitt’ten olan üç biyolojik çocuğu dışında, Vietnam, Etiyopya ve Kamboçya’dan evlatlık çocukları bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.