Amerikalı ünlü oyuncu Alyssa Milano koronavirüse yakalandığını açıkladı!

Amerikalı oyuncu Alyssa Milano koronavirüse yakalandı. Üzücü haberi sosyal medya hesabından veren Milano, tüm belirtileri göstermesine rağmen sonuçların negatif çıktığını söyleyerek, "İki haftada dört kilo verdim. Ateşim vardı ve baş ağrıları dayanılmazdı. Covid-19 geçirmişim" ifadelerini kullandı.

Milyonlarca insanın yaşamını etkileyen koronavirüa salgını ile dünyaca ünlü yıldızlar da mücadele ediyor. Bu isimlerden biri olan Alyssa Milano, sosyal medya hesabından hastalığa yakalandığını duyurdu.

47 yaşındaki oyuncu, Mart ayında koronavirüs belirtilerini göstermeye başladığını ancak iki kere yapılan test sonuçlarının negatif çıktığını söyledi.

“BAŞ AĞRILARI DAYANILMAZDI”

Nisan ayına ait bir fotoğrafını paylaşan Alyssa Milano, şu ifadeleri kullandı:

“Bu 2 Nisan’da iki haftadır hasta olan ben. Daha önce hiç bu kadar hasta olmamıştım. Her yerim ağrıyor, koku alamıyordum. Göğsüme bir fil oturmuş gibi hissediyor ve nefes alamıyordum. İki haftada dört kilo verdim. Ateşim vardı ve baş ağrıları dayanılmazdı.”

Testleri negatif çıksa da belirtileri uzun süre yaşayan Milano, yaklaşık 4 ay sonra yaptırdığı antikor testinin sonuçlarını takipçileriyle paylaştı. Oyuncu, “Antikor testlerim pozitif çıktı. Covid-19 geçirmişim” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.