Ameliyat olan İdo Tatlıses’in oğlunun son durumunu, İbrahim Tatlıses paylaştı

İbrahim Tatlıses oğlu İdo Tatlıses’in yeni doğan çocuğu için dua istemişti. Ameliyat olan İdo Tatlıses’in oğlunun son durumunu, dede İbrahim Tatlıses paylaştı.

İbrahim Tatlıses’in küçük oğlu İdo Tatlıses’in ikiz oğulları olmuştu. Dedelerinin isimlerini taşıyan torunlardan birinin kalbinde sorun olduğunu, bugün dede İbrahim Tatlıses açıklamıştı. Ameliyata giren küçük torundan sevindiren bir haber geldi.

AMELİYAT SONRASI İLK AÇIKLAMA GELDİ

Torununa dua isteyen İbrahim Tatlıses, güzel haberi paylaştı. Ünlü sanatçı, “Dua eden herkesten Allah razı olsun. Ameliyatı çok güzel geçti. Dualarınız için çok çok teşekkürler, sağ olun var olun.” ifadelerini kullandı.

İdo Tatlıses oğullarından birisine İbrahim bir diğerine ise kayınpederinin ismi olan Sinan adını vermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.