Esra Özmen “Oyuncak Gibi” ile iddialı geliyor

Yıllar önce çıkardığı “Tutuş” albümüyle sevenlerinin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Esra Özmen, “Yaralı Kalp” ve “Kaçın Kurası” şarkılarının ardından şimdi de yepyeni teklisiyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

“Oyuncak Gibi” adını taşıyan taze single parçayla sevenlerine “Merhaba” diyen Özmen, müzik listelerine hit olmaya şimdiden aday… Sözleri Kenan Mete, bestesi Fethi Demir imzasını taşıyan parçanın düzenlemesi için Özmen, Fırat Özbaylar ile bir araya geldi. Slow parça “Oyuncak Gibi” nin etkileyici sözleriyle duygusal rüzgarlar estirecek olan ünlü sanatçı, kalplere dokunmadan edemeyecek. Video klip için Ali Eşitmez’in kamerasının karşısına geçen Esra Özmen, şarkının atmosferine uyan klibiyle de sevenlerini mest edecek.

blank

Esra Özmen’in “Oyuncak Gibi” isimli single parçası 26 Ocak’tan itibaren tüm dijital platformlar ve Poll Production YouTube kanalında…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.