Amber Heard olayının ardından Johnny Depp’e açılan bir dava daha sonuçlandı

Amber Heard ile olan “iftira” davasını kazanan Johnny Depp’in 2018 yılında bir set çalışanını yumrukladığı yönünde açılan davada sona gelindi. Mahkeme, Johnny Depp’in bazı şartları yerine getirmesi yönünde karar verdi. Şartlar, kamuoyuna açıklanmadı.

Amber Heard ile olaylı bir boşanma süreci geçiren ve karşılıklı olarak açtıkları “iftira” davasını kazanan dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, 2018 yılında “City of Lies” (Yalanlar Şehri) filminin çekimleri esnasında set çalışanına saldırdığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Set çalışanı Johnny Depp’e, kendisine yumruk attığı gerekçesiyle dava açmıştı.

blank
Johnny Depp

The Hollywood Reporter’ın haberine göre; dava, geçici bir anlaşma ile sonuçlandı. Gregg Brooks ile uzlaşmaya varan aktörün, ağustos sonuna kadar mahkemenin belirlediği bazı şartları yerine getirmesi bekleniyor.

Depp’in yerine getirmesi gereken şartlar kamuoyuyla paylaşılmadı. Ancak Johnny Depp’in bu şartları yerine getirmemesi durumunda davanın yeniden açılacağı belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.