Johnny Depp, ölümcül bir hastalığa sahip olan hayranının isteğini kırmadı

Ünlü oyuncu Johnny Depp, ölümcül bir hastalığa sahip olan hayranının isteğini kırmadı. Deep, hastalık ile uğraşan küçük hayranı için Karayip Korsanları serisindeki Jack Sparrow rolüne girdi.

Dünyanın en ünlü oyuncularından Johnny Depp, 11 yaşında ölümcül bir hastalığı olan bir çocuğun son dileğini gerçekleştirmek için uzun süre sonra tekrar Karayip Korsanları serisindeki Jack Sparrow rolüne girdi.

BBC’de yer alan habere göre, Britanya’da yaşayan 11 yaşındaki Kori isimli çocuk iki başarısız kalp nakli ameliyatı geçirmesinin ardından üçüncü ameliyat sürecine devam etmek istemedi. Kori ve ailesi, 11 yaşındaki çocuğun ne kadar yaşayabileceğini hakkında bir fikirleri olmadığını söyledi.

YOUTUBE’DA BULUŞTULAR
Kori’nin bu olayların ardından ise Johnny Deep’i Jack Sparrow rolünde görmek istedi. Deep, Kori’nin dileğini gerçekleştirmek içinse Jack Sparrow rolüne büründü. Oyuncu Depp ve Kori, YouTube yayınında video görüşme gerçekleştirdi. Depp, çocuğa, “Sana en büyük şansları diliyorum” ifadelerini kullandı.

Depp, arkadaşlarına Kori’nin YouTube hesabını tavsiye edeceğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.