Alper Potuk geç kaldı, sevgilisi Tuvana Türkay uçakta kriz çıkardı!

İstanbul’dan Dalaman’a gitmek isteyen Alper Potuk ve sevgilisi Tuvana Türkay, ilginç bir olayla gündeme geldi. Alper ‘boarding’i kaçırınca Tuvana Türkay, uçaktan inmeye çalıştı ve Instagram’dan THY’yi eleştiren bir paylaşımda bulundu. THY konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe’de forma giyen Alper Potuk ve oyuncu-şarkıcı sevgilisi Tuvana Türkay, ilginç bir olayla gündeme geldi. 31 Mayıs’ı 1 Haziran’a bağlayan gece İstanbul’dan Dalaman’a seyahat etmeyi planlayan genç çiftten Alper Potuk, ‘boarding’ (uçağa biniş) süresini kaçırdı.

Bunun üzerine sevgilisini arayan Potuk, THY’nin iddiasına göre Tuvana Türkay’a “Uçaktan in, rötara gitsin” dedi. Türkay bunun üzerine uçaktan indi ve sosyal medyada THY aleyhinde “Rezilsin THY. Uçak hala körükten ayrılmamışken kapıdaki yolcuyu almamak, yakını burada beklerken. Ben uçaktan ayrılıyorum ama siz yolcuyu almıyorsunuz” ifadelerini içeren bir paylaşımda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.