Hazal Kaya’dan Aşk-ı Memnu itirafı

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, konuk olduğu Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programında Aşk-ı Memnu hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, YouTube kanalında yayınlanan ve sunuculuğunu Zeynep Ocak’ın yaptığı Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’in konuğu oldu. Yayınlandığı döneme damga vuran ve kariyerinde büyük rol oynayan Aşk-ı Memnu hakkında konuşan Kaya, yıllar sonra kimsenin bilmediği bir gerçeği söyleyerek canlandırdığı Nihal karakterini hiç sevmediğini anlattı.

“AŞK-I MEMNU BÜYÜLÜ”

YouTube kanalında yayınlanan programda samimi halleriyle dikkat çeken Hazal Kaya, kariyerinde büyük başarı sağlayan Aşk-ı Memnu hakkında konuştu. Kaya, “Aşk-ı Memnu’ya büyü mü yapmışlar ne yapmışlar bilmiyorum. Büyülü bence efsunlu bir iş o. Bir sabah Selçuk abiyle (Yöntem) birbirimize fotoğrafladık çünkü televizyonda Aşk-ı Memnu var, ikimizde tutulmuşuz evden çıkamıyoruz. Diziye başlarken böyle infial yaratacağını düşünmemiştim.” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.